Rozšířili jsme výrobní závod o halu na Epoxin

Firma Den Braven na konci roku 2020 dokončila další rozšíření svého výrobního závodu v Přerově o novou halu na výrobu epoxidových penetrací, nátěrů a stěrek, které prodává pod značkou EPOXIN.

Nová přístavba již plně slouží ke svému účelu, tj. k míchaní výchozích surovin, tvorbě produktových směsí a v jejich následnému rozplňování do spotřebitelských obalů. V hale jsou umístěny kromě prostorů pro výrobu i plochy skladovací. Přístavba nové haly byla realizována ve stejném konstrukčním systému jako předcházející haly. Jedná se o ocelovou konstrukci, kterou tvoří rámy ocelového halového skeletu. Obvodový plášť nové haly je navržen ze sendvičových panelů. Střešní konstrukce haly je tvořena sendvičovými panely.

Jednatel společnosti Den Braven Production s.r.o., Ing. Jiří Mohyla říká „Záměrem bylo rozšíření výrobní a skladovací kapacity o nové technologie, které odpovídají obchodní strategii společnosti. Navýšení kapacity bylo také nutné z hlediska postupného rozšiřování sortimentu výrobků v oblasti epoxidových hmot. Umožní nám dostatečné předzásobení, abychom mohli rychle a pružně reagovat na potřeby našich klientů a realizačních firem.“

Firma Den Braven Production s.r.o. je dceřinou společností Den Braven Czech and Slovak a.s. Ta působí na českém trhu již od roku 1997. Zabývá se prodejem a distribucí stavební chemie, tj. tmelů, silikonů, PUR pěn, přísad do stavebních směsí, asfaltových hydroizolací apod. Svým silným klientským servisem, podporou značky Den Braven a širokou sítí obchodníků patří mezi hlavní hráče v segmentu stavební chemie. Konsolidovaný obrat za rok 2020 za celou firmu Den Braven je ve výši 2,25 miliardy Kč. Od roku 2013 prostřednictvím společnosti Den Braven Production s.r.o. vyrábí v Přerově cementová lepidla na obklady a dlažbu, samonivelační hmoty, fasádní cementové stěrky, penetrační přípravky, hydroizolační hmoty, stavební tmely, stěrky a epoxidový program EPOXIN. Působí také aktivně na Slovensku, Maďarsku a Polsku.

Galerie