Den Braven získal prestižní ocenění AAA

Na začátku roku jsme se podrobili hodnocení nezávislé ratingové agentury Dun & Bradstreet, která hodnotí míru rizikovosti společnosti a její finanční kondici, abychom věděli, v jaké situaci se po Covidu-19 nacházíme.

Věděli jsme, že firma těžké období zvládla relativně dobře, mile nás však překvapilo hodnocení AAA, které je hodnocením nejvyšším. Toto ocenění poskytuje záruku našim partnerům o naší stabilitě a dobrém ekonomickém stavu. Důvěra je v obchodu jedním ze základních pilířů a věříme, že jsme ji tímto krokem posílili. Těšíme se na další spolupráci s našimi zákazníky i dodavateli.

Co to je prestižní ocenění AAA?

Ocenění AAA je prestižní nezávislý rating firem s historií sahající až do roku 1908. Díky mezinárodnímu přesahu je vhodnou volbou pro firmy s obchodními partnery nejen z ČR, ale i celé Evropy.

Ocenění mohou získat pouze společnosti hospodařící se ziskem. Vydává se ve třech stupních: AAA, AA a A. Certifikát potvrzuje, že jeho držitelé přínosně nakládají se svými vstupy a efektivně je mění na kvalitní výrobky či služby. Přísná kritéria ratingu zaručují exkluzivitu společností, které mohou ocenění získat a potvrdit tak svou silnou pozici na trhu. Na certifikát s hodnocením AAA až A dosáhne pouze úzké procento ekonomických subjektů působících v České republice.

Ocenění AAA. Dun & Bradstreet [online]. Praha: DUN & BRADSTREET CZECH REPUBLIC, c2021 [cit. 2023-06-06]. Dostupné z: https://www.dnb.com/cs-cz/produkty/oceneni-aaa/

Více informací o ocenění AAA Dun & Bradstreet naleznete na oficiálních stránkách.

Certifikát

#wearedenbravencz