Investice do zázemí pro zaměstnance se vyplácí

V jarních měsících jsme zahájili novou výstavbu rozšíření administrativy v areálu sídla společnosti v Úvalně. Rozšířená administrativní budova bude mít dvě nadzemní patra s celkovou podlahovou plochou 322 m2. V ní se plánují moderní kanceláře spolu se zasedací místností. Tuto skutečnost podtrhuje také naplánovaná terasa, která může sloužit k odpočinku i pracovním záležitostem.

Věříme, že investice do zázemí pro zaměstnance se vyplácí. K tomu dodává finanční ředitelka Iva Rysová: “Pokud zaměstnanci mají podávat maximální výkon, musíte jim dlouhodobě vytvářet podmínky, které takový výkon umožní.“

Z architektonického hlediska se novým stavebním záměrem respektuje současná koncepce vzhledu komplexu staveb s dominantní administrativní částí a skladovacími halami, které jsou součástí oploceného areálu. Po dokončení všech prací tak budou tvořit jeden celek. Posledním článkem realizace projektu je vybudování opěrné zdi pro stabilizaci svahu. Gabionová zeď pro zpevnění svahu bude provedena jako drátkokamenná, která se skládá z gabionové sítě, kamenné výplně a betonu. Ta zajistí svah před sesunutím.

Předpokládaný termín dokončení prací je na prosinec roku 2022 (informace o dokončení v tomto článku).

#wearedenbravencz

Galerie