Nově otevřené vývojové a výzkumné středisko v Přerově

Televize Přerov nedávno přinesla exkluzivní pohled do inovativního světa výrobního závodu společnosti Den Braven. Hlavním tématem reportáže bylo nově otevřené vývojové a výzkumné středisko, sídlící přímo v Přerově.

Naše společnost se za poslední desetiletí stala ikonou v oblasti vývoje a výroby stavebních hmot a nedílnou součástí mnoha malých i velkých projektů. Ať už jde o drobné pomocníky pro domácí kutily, nebo naopak kompletní řešení pro realizaci staveb, produkty značky Den Braven stojí za mnoha úspěšně dokončenými realizacemi.

Rozvoj výroby v Přerově

Během deseti let působení společnosti v Přerově byl závod postupně rozšiřován a doplňován s ohledem na měnící se požadavky trhu i samotné firmy. Nově nám přibyla výrobní hala na produkci epoxidů a administrativní budova včetně zázemí a nové laboratoře inovativního centra. Právě díky těmto laboratořím se špičkovým technologickým vybavením je Den Braven schopen provádět komplexní testování a vývoj moderních produktů přímo na místě. To znamená, že není nutné vyhledávat externí pracoviště a společnost je tak schopna rychle a pružně reagovat na požadavky trhu.

Nové výzkumné středisko Den Braven

Jedním z nejvýraznějších prvků tohoto nového výzkumného centra je jeho infrastruktura, zahrnující celkem pět specializovaných laboratoří, z nichž každá je zaměřena na specifický druh testování. Tyto laboratoře zahrnují chemické, mechanické a fyzikální testy produktů, což poskytuje komplexní pohled na vlastnosti a výkonnost našich výrobků.

Kromě kontrolních mechanismů pro stávající produkty je zde kladen důraz na vývoj nových. Pod dohledem vedoucího inovací pak vznikají moderní přístupy šité na míru požadavkům klientům a trhu. Držíme tak krok s dobou a snažíme se vždy nabídnout zákazníkům řešení, které nejenže splní svůj účel, ale také šetří čas a snadno se aplikuje.

Spolupráce s mladými talenty

Aktivně spolupracujeme s vysokými školami, jako je univerzita v Pardubicích. Tím podporujeme výzkumné projekty a diplomové práce, které mají praktické uplatnění v reálném světě stavebních hmot. Tato iniciativa není jen o posílení konkurenceschopnosti společnosti, ale také o vytváření prostředí přitažlivého pro mladé talenty. Propojení s inovativními institucemi a univerzitami dává absolventům možnost zapojit se do praktických projektů hned od začátku své kariéry.

10 let v Přerově

Oslava 10 let přerovského závodu poukazuje na stabilitu a růst této společnosti v regionu. V Přerově jsme našli zázemí, ideální polohu pro logistiku zboží, ale i spoustu skvělých lidí, bez kterých by tak velký posun nebyl možný. Právě dobrý tým a spolupráce jsou totiž základním kamenem našeho úspěchu.

Den Braven se za ty roky stal nejen partnerem pro vaše stavební projekty, ale i silným zaměstnavatelem s tradicí, leaderem v oblasti inovací a v neposlední řadě také nedílnou součástí města Přerov. Těšíme se na další společné úspěchy!

#wearedenbravencz